Bamboe jaloezieën op maat van Raamdecoratiedeal.com!

De mooie bamboe jaloezieën van Raamdecoratiedeal.com zijn van topkwaliteit en echte sfeermakers in uw interieur! Bij ons heeft u keuze uit drie stijlvolle kleuren, zodat u altijd een kleur vindt die aansluit bij uw interieur. Daarnaast maken wij voor een kleine vergoeding uw jaloezie volledig op maat. We vertellen u graag meer over onze jaloezieen bamboe, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Eco Line

Meer weten over onze andere producten?

Meer info
Eco Line

Bamboe jaloezieën op maat van Raamdecoratiedeal!

De mooie bamboe jaloezieën van Raamdecoratiedeal.com zijn van topkwaliteit en echte sfeermakers in uw interieur! Bij ons heeft u keuze uit drie stijlvolle kleuren, zodat u altijd een kleur vindt die aansluit bij uw interieur. Daarnaast maken wij voor een kleine vergoeding uw jaloezie volledig op maat. We vertellen u graag meer over onze jaloezieen bamboe, zodat u de juiste keuze kunt maken.


Bamboe jaloezie: verschil met hout

Een bamboe jaloezieën, ook wel bekend als bamboe lamellen, lijken in zijn uitstraling veel op hout, wat ook een geliefd materiaal is als het gaat om raamdecoratie. Toch zijn er zeker verschillen, en met name voordelen, die de bamboe jaloezie heeft ten opzichte van hout. Zo is bamboe zeer licht en dun, waardoor het een elegante uitstraling heeft. Het zorgt er tevens voor dat wanneer je de bamboe lamellen optrekt, dat het pakket met lamellen een stuk dunner is dan bij hout het geval is. Zo kunt u dus eigenlijk meer van het raam laten zien, wanneer u dit wenst.

Het lichte gewicht van de jaloezie bamboe zorgt er tevens voor dat de jaloezie gemakkelijk te bedienen is, ook wanneer u een brede maat nodig hebt. En dat terwijl bamboe raamdecoratie wel de warme en natuurlijke uitstraling heeft, waar hout zo om bekend staat. Door de matte afwerking zijn de houtnerven nog steeds zichtbaar! Met andere woorden, bamboe jaloezieën passen perfect in het eigentijdse interieur, maar zijn ook nog eens tijdloos en eenvoudig in gebruik. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes in het huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, en badkamer.

Is raamdecoratie bamboe duurzaam?

Omdat bamboe wereldwijd één van de snelst groeiende planten is, en eigenlijk valt onder de grassoorten, maakt u met een jaloezie bamboe een bewuste en duurzame keuze. Het gebruik van bamboe draagt namelijk niet bij aan de ontbossing en is lichter in het vervoer, waardoor de ecologische voetafdruk ook kleiner is.

Bamboe jaloezieën / lamellen bamboe op maat

Net als bij onze houten jaloezieën, bieden we ook op onze bamboe lamellen een voordelige inkortservice, zodat onze bamboe jaloezieën helemaal op maat gemaakt kunnen worden. Deze inkortservice kost slechts €15,95. Kies voor de maat die het dichtst in de buurt komt van de maat die u nodig heeft, en vervolgens maken wij deze mooi passend voor u. U kunt kiezen tussen breedtematen tussen de 60 en 210 centimeter. Er zijn ook drie verschillende lengte maten beschikbaar (130, 175 en 240 centimeter), welke ook eenvoudig passend te maken zijn door de onderste bamboe lamellen te verwijderen.

Wilt u weten hoe u de juiste maat aan ons doorgeeft? Volg onze duidelijke meetinstructie, en kijk goed of uw jaloezie op de dag of in de dag geïnstalleerd dient te worden. Meet bijvoorbeeld altijd de breedte van het raam bovenin, in het midden en onderin het raam. Als u in de dag installeert, is het van belang dat u de kleinste maat neemt en hier 1,5 centimeter vanaf haalt. Meet altijd meerdere keren om meetfouten te voorkomen. Let op: producten met inkortservice kunnen niet retour en zijn na het inkorten niet meer geverfd aan de zijkant. Meestal worden ze in de dag geïnstalleerd, waardoor de zijkanten niet zichtbaar zijn.

Specificaties van onze jaloezieën

Onze bamboe jaloezieën zijn gemaakt van echt bamboe hout.. De lamellen zelf zijn 50 mm breed en worden geleverd met montage rail. Deze montage rail heeft een breedte van 6 centimeter en is 4 centimeter hoog. Elke bamboe jaloezie is voorzien van een stoffen band in de bestelde kleur, deze is 16 mm breed. Onze jaloezieën van bamboe kun je natuurlijk ook volledig intrekken. De jaloezieën van 130 centimeter hoog zijn samengetrokken 16 centimeter hoog, een jaloezie van 175 centimeter hoog heeft samengetrokken een hoogte van 18 centimeter, en een jaloezie van 26 centimeter hoog heeft samengetrokken een hoogte van 26 centimeter. Uiteraard kun je van de onderzijde lamellen afhalen om de raamdecoratie passend te maken, waardoor afmetingen die tussen de 16 en 26 centimeter ook mogelijk zijn.

Bamboe jaloezieen zwart, wit of grijs?

Juiste breedte en hoogte gevonden? Dan wordt het tijd om uit te zoeken welke kleur het beste bij uw interieur past. We bieden onze bamboe houten jaloezie aan in drie stijlvolle, neutrale kleuren die in de meeste hedendaagse interieurs fantastisch staan. Is je huis warm en industrieel ingericht, dan zijn bamboe jaloezieen zwart wellicht de beste optie. Is zwart wat te donker voor je, dan zijn bamboe jaloezieën grijs een mooie middenweg. Witte bamboe jaloezieen staan het mooist in een licht en scandinavisch ingericht interieur. Weet je niet helemaal zeker wat je het mooiste vindt? Bestel dan één van onze gratis kleurstalen! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Uw bamboe jaloezie schoonmaken

U kunt een bamboe jaloezie eenvoudig schoonmaken door deze dicht te doen en met een vochtige doek af te nemen. Merk je dat er veel stof aan blijft hangen, dan is onze jaloezie cleaner misschien een betere oplossing. Hiermee kun je eenvoudig je jaloezieën stofvrij maken. De rollers zijn afneembaar en makkelijk te reinigen.

Raamdecoratiedeal.com: jouw adres voor jaloezieën!

Enthousiast geworden over onze bamboe jaloezieën? Of ben je benieuwd geworden naar onze andere materialen? Bij Raamdecoratiedeal.com kun je terecht voor houten jaloezieën zwart, houten jaloezieën wit, bamboe jaloezieën, pvc jaloezieën en aluminium jaloeziëen. Als je de materialen met elkaar wilt vergelijken, kun je van elke soort een gratis kleurstaaltje bestellen. Zo kun je eenvoudig de look en feel van de diverse materialen met elkaar vergelijken!

Hulp nodig bij uw keuze?