Shutters op maat van Raamdecoratiedeal.com

Bij Raamdecoratiedeal.com kunt u terecht voor mooie shutters voor in uw gehele huis. Bij ons vindt u namelijk hoogwaardige houten shutters, die voor u op maat gemaakt kunnen worden. Zo weet u altijd zeker dat uw raamdecoratie helemaal past, en is er voor elke raam dus een mooie shutter beschikbaar. Lees alles over onze shutters op deze pagina.

Shutters raam, jaloezieën en lamellen

Er worden veel verschillende termen gebruikt, maar in feite wordt met shutters, jaloezieën en lamellen hetzelfde bedoeld. Toch is er met name tussen jaloezieën en lamellen een wezenlijk verschil. Lamellen zijn namelijk de stroken waaruit shutters en jaloezieën bestaan. Er bestaat ook raamdecoratie met verticale stroken, welke wel vaak aangeduid worden als lamellen. Met shutters bedoelen we echter raamdecoratie met horizontale stroken.

Shutters hout

Shutters zijn er in allerlei soorten en maten. Zo worden ze vaak gemaakt van aluminum en PVC, maar bij Raamdecoratiedeal werken wij met houten shutters van 100% Abachi hout. Dit hout staat erom bekend dat het heel stabiel is en tegelijkertijd goed bewerkbaar. Het hout splintert niet, is duurzaam en kan veel vocht opnemen. Daarnaast zijn ze licht van gewicht waardoor de shutters makkelijk te installeren zijn. Het grote voordeel van houten shutters zijn dat zorgen voor een warme uitstraling. Ze dragen bij aan een huiselijke sfeer en passen perfect in een landelijk of industrieel interieur. Het materiaal heeft meer voordelen: zo zijn de shutters vrij gemakkelijk stofvrij te maken met behulp van een stofdoek. Voor een grondige schoonmaakbeurt kan een vochtige doek de oplossing bieden.

Witte shutters of zwarte shutters?

Onze shutters zijn verkrijgbaar in twee verschillende tijdloze kleuren: zwart en wit. Deze kleuren passen in elk interieur. De witte uitvoering staat vooral mooi in moderne en scandinavische interieurs. Vaak bieden ze de nodige rust in kleurrijke of drukke ruimtes. Zwarte shutters staan mooie in in industriële interieurs, en hebben vaak een stoere uitstraling. Onze raamdecoratie is perfect voor de woonkamer, maar ook voor de keuken of slaapkamer.

Witte shutters Zwarte shutters

Shutters op maat

Bij Raamdecoratiedeal kunt u kiezen uit meerdere breedte maten, welke u vervolgens voor een klein bedrag van €15,95 kunt inkorten. Zo maakt u uw shutters helemaal op maat tegen een zachte prijs. U kunt ook kiezen uit twee verschillende lengte/hoogte maten. Om deze volledig passend te maken, kunt u ze simpelweg aan de onderkant afknippen. Met behulp van onze unieke inkortservice heeft u dus goedkope shutters van goede kwaliteit.

Specificaties

De shutters van Raamdecoratiedeal bestaan bestaan uit lamellen van 50 mm breed. Ze worden geleverd met een kunststof installatierail. De afmeting van deze rail is 5 x 4,2 (bxh) en de rail is voorzien van een stalen binnenwerk. Ook zijn ze voorzien van een stoffen band van polyester, van 25 mm breed. Shutters met een lengte van 175 centimeter hebben een lengte van 21 centimeter wanneer ze volledig ingetrokken zijn, bij shutters van 250 centimeter is dat 28 centimeter.

Onze zwarte en witte shutters zijn UV bestendig. Ook zijn ze veilig in gebruik voor kinderen. Daarnaast worden ze geleverd met een houten design tassel aan de koorden. Bij uw shutter op maat ontvangt u tevens alle benodigdheden voor de installatie. Lees meer over de correcte installatie in de alinea hieronder.

Installatie

Bij uw shutters ontvangt u een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, einddoppen en een afwerkplint. Om de juiste maatvoering voor uw raamdecoratie te achterhalen, is het van belang om uw raam op de juiste manier op te meten. Dit doet u door het raam bovenaan, in het midden en onderaan op te meten, zodat er rekening gehouden wordt met eventuele verschillen. Ook de hoogte van uw raam moet op deze manier gemeten worden. Om meetfouten te voorkomen, raden we aan om twee keer te meten. Houdt ook rekening met eventuele obstakels, zoals krukken, ventilatieroosters of vensterbanken.

Vind snel de juiste maat shutter voor uw ramen! Onze unieke shutters zijn in veel maten verkrijgbaar, en daarnaast hanteren we scherpe prijzen en korte levertijden. Gemiddeld heeft u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.