Aanbieding houten jaloezieën bij Raamdecoratiedeal

Op zoek naar kwalitatieve maar voordelige raamdecoratie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer aantrekkelijke houten jaloezieen aanbieding voor u. Onze houten jaloezieën zijn niet alleen mooi, ze worden ook nog eens voor een zeer zacht prijsje voor u op maat gemaakt. Neem snel een kijkje tussen onze aanbiedingen jaloezieen horizontaal, en vind uw juiste kleur en maat!

Soorten jaloezieën

Jaloezieën zijn er in allerlei soorten en maten. In de volksmond worden meerdere benamingen gebruikt voor jaloezieën. Ze worden ook wel eens (houten) lamellen genoemd, horizontale lamellen of horizontale jaloezieën, maar eigenlijk wordt altijd hetzelfde bedoeld. Namelijk raamdecoratie met horizontale (houten) stroken. Deze stroken worden ook wel lamellen genoemd, waardoor er vaak verwarring ontstaat. Wij bedoelen met lamellen echter enkel de stroken waaruit de jaloezie bestaat.

Het materiaal waarvan de jaloezie is gemaakt, verschilt ook. Zo zijn er houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, pvc jaloezieën en meer. Wij werken echter alleen met houten jaloezieën. Hout heeft namelijk een unieke warme uitstraling, die moeilijk na te maken is met andere materialen. Hout zorgt voor een natuurlijke sfeer en sluit vaak goed aan bij andere elementen in de woning. Steeds vaker wordt er binnen het interieur met natuurlijke materialen gewerkt, waar onze houten jaloezieën goed bij aansluiten.

Goedkope houten jaloezieën: op maat gemaakt

Onze houten jaloezie aanbieding is als volgt: voordelige, kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt voor maar €15,95. We hebben standaard maten, waar u een keuze uit kunt maken. Heeft u bijvoorbeeld een raam van 73 centimeter? Dan kiest u de standaard maat van 75 centimeter, welke wij vervolgens exact op maat maken. Wij meten van begin tot eind. Is een raam dus 73 centimeter, dan is hij dat van begin tot eind van het raam. U kunt ook kiezen uit twee verschillende hoogtematen, namelijk 175 centimeter of 250 centimeter. U kunt deze vervolgens zelf zeer gemakkelijk op maat knippen. Zo heeft u voordelige en mooie houten jaloezieën op maat!

Jaloezieën kopen: welke kleur

Wij bieden onze jaloezieën aan in twee verschillende kleuren: zwart en wit. Beide kleuren zijn tijdloos en passen in de meeste interieurs. Omdat het vrij neutrale kleuren zijn staan ze al snel goed bij veel andere kleuren. De witte jaloezieën passen vooral mooi in scandinavische of moderne interieurs, terwijl zwarte jaloezieën erg goed passen in een meer industrieel of landelijke inrichting. Beide kleuren staan fantastisch in uw woonkamer, keuken of slaapkamer.

Onze horizontale jaloezieën worden gemaakt van 100% Abachi hout. Naast dat dit hout er mooi uitziet, heeft het ontzettend veel voordelen. Zo is Abachi hout makkelijk te bewerken en zeer stabiel. Verder kan het veel vocht opnemen, is het duurzaam en licht van gewicht. Ook niet geheel onbelangrijk: abachi hout splintert niet, dus het is veilig in gebruik. Daarnaast is het ook eens UV bestendig: jaloezieën van uitstekende kwaliteit dus!

Onze houten jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken met behulp van een stoffer. Voor een grondige schoonmaak kunt u simpelweg een vochtige doek langs de jaloezieën halen.

Opmeten en installeren: tips & tricks

Voordat u de juiste maat jaloezie kunt bestellen, is het van belang dat u het raam op de juiste manier opmeet. Dit doet u door de breedte van het raam aan de bovenzijde, onderzijde en in het midden op te meten. Hierdoor houdt u rekening met eventuele verschillen. U doet hetzelfde voor de hoogte van het raam. Houdt hierbij rekening met eventuele obstakels, zoals vensterbanken en ventilatieroosters. We raden aan om meerdere keren te meten om eventuele meetfouten te voorkomen. Wanneer u de juiste maat hebt, kunt u de bestelling plaatsen en kijken of u gebruik wilt maken van onze unieke inkortservice.

Bij uw raamdecoratie ontvangt u alle benodigdheden voor de installatie. Daarbij kunt u denken aan een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint. Onze raamdecoratie wordt geleverd met een installatierail van kunststof. Deze installatierail heeft een complete afmeting van 5 centimeter breed en 4,2 centimeter hoog. Deze rail is voorzien van stalen binnenwerk. Verder zijn de jaloezieën voorzien van een stoffen band van polyester van 25 mm breed en een houten design tassel aan de koorden. Een jaloezie van 175 centimeter heeft een lengte van 21 centimeter wanneer hij volledig ingetrokken is. Bij een jaloezie van 250 centimeter is deze hoogte 28 centimeter. De lamellen zelf zijn 5 centimeter breed.

Gratis kleurstalen

Twijfelt u over welke kleur jaloezieën het beste aansluit bij uw smaak en inrichting, of wilt u graag weten hoe de kleur er in het echt uitziet? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om gratis kleurstalen bij ons te bestellen! Zo weet u zeker wat u in huis haalt, en kunt u alvast kijken of het goed past bij de meubels in uw interieur.

Aanbieding houten jaloezieën

Bij Raamdecoratiedeal.com kunt u terecht voor een voordelige jaloezie aanbieding, prachtige op maat gemaakte jaloezieën. We hebben een groot aanbod breedte (tot wel 300 centimeter!), welke we tevens kunnen inkorten voor het perfecte resultaat. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen en korte levertijden. Gemiddeld heeft u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. We helpen u graag verder, om u te voorzien van mooie en voordelige jaloezieën voor uw woning!