Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Inkortservice?

Raamdecoratiedeal kan voor u de producten inkorten in de breedte. Stel uw raam is 56cm breed, u koopt dan een 60cm jaloezie en kiest vervolgens voor de inkortservice hierin geeft u de maat van 56cm aan. Raamdecoratiedeal maakt dan uw jaloezie in eigen beheer op maat door beide zeiden van de jaloezie in te korten zodat de koorden en banden altijd gecentreerd in uw jaloezie zitten. De hoogte van de blind kunt u makkelijk zelf op maat maken indien gewenst, zie hiervoor ook onze handleiding. *maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden. Wel heeft u altijd een gratis meetverzekering*

Kan ik gratis stalen ontvangen?

Indien gewenst kunt u een gratis staal ontvangen van al onze producten. Zo kunt u de kleur en structuur goed bekijken. Deze service is geheel gratis en aan te vragen via onze Gratis kleurstelen.   

Welke betaal opties zijn er?

Betalingen voor verzendt orders verlopen via Ideal, Riverty (afterpay) Bancontact of creditcard. Tevens is het mogelijk uw order af te halen bij ons logistieke centrum in Rijssen en de order daar contant te betalen bij afhaal. (Pinnen is niet mogelijk). Of u kunt kiezen voor de rembours optie dan betaalt u de chauffeur contant bij aflevering bij u thuis.

Heb ik garantie?

Alle producten van raamdecoratiedeal hebben 5 jaar garantie. Tevens voldoen alle producten aan de laatste Europese child save wetgeving. Onderdelen kunnen in overleg (Gratis) na geleverd worden neemt u hiervoor contact met ons op.

Mag mijn product retour?

Producten kunnen tot 14 dagen naar de aankoop retour worden gestuurd. Meld uw retour altijd aan per email waarna u instructies van ons zult ontvangen. Producten die zijn ingekort kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe krijg ik contact?

Raamdecoratiedeal is te bereiken per email, telefoon of whatss app. Wij zijn bereikbaar van
ma t/m vr 08:00 – 20:00 uur
Za 08:00 – 15:00 uur

Kan het product in alle ruimtes gemonteerd worden?

Ja het product kan in alle ruimtes gemonteerd worden ook in badkamers mits er voldoende geventileerd wordt.

Zijn Jaloezieen verduisterend?

Ja door het textiel band (ladder tape) is het product semi verduisterend. Let wel dat er licht inval aan de zijkanten kan ontstaan, Producten met ladder koord kunnen ook licht door laten bij de koorden en zijn dus niet volledig verduisterend. 

Buigen brede jaloezieen door?

Nee ongeacht welke maat u heeft, ook al is het 300cm breed. Jaloezieën zullen nooit doorbuigen en altijd even recht zijn. De banden en koorden zorgen voor voldoende ondersteuning.

Kan ik brede jaloezieën wel bedienen?

Ja als onze jaloezieën kunt u bedienen wel is het zo dat maten groter dan 180cm breed zwaarder te bedienen zijn gezien het gewicht. Wij adviseren dan ook het pakket met de hand te ondersteunen wanneer u deze omhoog doet. Wilt u de grote maten jaloezieën dagelijks omhoog doen? Dan kunt u overwegen toch voor 2 delen te gaan. De tuimel stand is altijd licht te bedienen ongeacht de maat.

Wat is de pakkethoogte van een ingetrokken jaloezie?
     
    175CM hoge Jaloezie 250CM hoge Jaloezie
Houten jaloezieen   21 cm 28 cm
Bamboe Jaloezieen   18 cm 26 cm
       
       
  *Let op pakket hoogte kan iets afwijken van bovenstaande maten
Reiniging en onderhoud wat is nodig?

In de basis hebben jaloezieën weinig onderhoud nodig. Maar om er jarenlang van te kunnen genieten adviseren wij u wel de jaloezieën met enige regelmaat te reinigen. Op deze manier behoudt het product ook de originele uitstraling zoals u deze bij aanschaf bent gewent.

Jaloezieën zijn gevoelige producten en daarom is het ook van belang ze met zorg te behandelen. Dus grondig schoonmaken is niet van toepassing. Gebruik ook geen reinigingsmiddelen. Maar wel adviseren wij u de jaloezieën met enige regelmaat af te stoffen. Het beste kunt u de jaloezieën volledig kantelen naar benden. De jaloezie is nu gesloten, en zo kunt u het gehele opperval afnemen met een plumeau of zachte borstel kop van uw stofzuiger. Werk van boven naar beneden, Kantel de lamellen vervolgens de andere kant op en doe hetzelfde.

De beste en meest mooie manier van het reinigen van uw jaloezie is om alle lamellen stuk voor stuk te reinigen. Dit kan met een droge niet statische stofdoek, maar dit vergt extreem veel tijd. RaamdecoratieDeal adviseert daarom voor de beste en meest snelle reiniging de jaloezie cleaner. Met deze cleaner maakt u in een handomdraai direct 6 lamellen schoon van boven en order. Simpel en snel dus. De borstels van de jaloezie cleaner kunt u eenvoudig afzonderlijk van de cleaner af klikken om ze zo te reinigen voor jarenlang plezier. De jaloezie cleaner besteld u eenvoudig en snel mee in onze shop voor een klein prijsje. 

Hoeveel banden heeft een houten jaloezie?
         
  40-95cm breed 100-130cm breed 140-150cm breed 160-260cm breed 280-300cm breed

Aantal stoffen banden per houten Jaloezie

 

2 3 4 5 6
Welke RAL kleur hebben de producten?

Zelf werken wij niet met RAL kleuren, maar onze producten zijn vergelijkbaar met de volgende RAL kleuren

Houten Jaloezieën:
Zwart RAL 9005
Antraciet RAL 7016
Wit RAL 9016

Vraag bij twijfel gerust een gratis kleur staal aan, om het product thuis te vergelijken.