Op maat gemaakte plisségordijnen

Plisse gordijnen zijn onverminderd populair als stijlvolle en effectieve zonnewering. Je kunt ze vergelijken met een harmonica: als je een plisse gordijn intrekt vouwt hij in elkaar, door de geplooide stof. Naast dat ze helpen tegen de zon hebben ze ook een dempende werking als het gaat om akoestiek, en kunnen ze voor de nodige privacy zorgen wanneer je veel inkijk hebt. Kortom, deze veelzijdige raamdecoratie is de oplossing voor jou!

Shield Line

Meer weten over onze andere producten?

Meer info
Shield Line

Op maat gemaakte plisségordijnen

Plisse gordijnen zijn onverminderd populair als stijlvolle en effectieve zonnewering. Je kunt ze vergelijken met een harmonica: als je een plisse gordijn intrekt vouwt hij in elkaar, door de geplooide stof. Naast dat ze helpen tegen de zon hebben ze ook een dempende werking als het gaat om akoestiek, en kunnen ze voor de nodige privacy zorgen wanneer je veel inkijk hebt. Kortom, deze veelzijdige raamdecoratie is de oplossing voor jou!


Mooie raamdecoratie voor een goede prijs

Bij Raamdecoratiedeal.com vind je een uitgebreid assortiment met raamdecoratie in verschillende kleuren, zodat je zelf de hoeveelheid lichtinval in je huis kunt controleren. Bij ons vind je kant en klare raamdecoratie, maar we bieden ook een inkortservice zodat jouw decoratie straks mooi op maat is. Onze plisségordijnen zijn daar een uitstekend voorbeeld van.

Alle voordelen van plissé gordijnen

Plissegordijnen zien er allereerst natuurlijk mooi uit. Ze zijn lichtdoorlatend, waardoor je woning mooi licht blijft, maar blokkeren wel de zonnestralen waardoor je niet meer met je ogen hoeft te knijpen. Maar naast dat ze er mooi uitzien, brengen ze veel voordelen met zich mee. Het honingraat plisse gordijn, zoals je die bij raamdecoratiedeal ziet, is van uitstekende kwaliteit en heeft zelfs een isolerende werking. In de zomer houden ze de warmte buiten, en in de winter zorgen ze dat de warmte in je woning minder snel ontsnapt. Onze honingraat plisségordijnen zijn zelfs geschikt om op draaikiep ramen te installeren. Een plisse gordijn draaikiepraam is een goede oplossing voor zonnewering, omdat veel raamdecoratie niet op draai kiepramen geïnstalleerd kunnen worden. Met ons universele systeem zijn plisse gordijnen echt op ieder raam te installeren.

Een ander handig voordeel is dat plisse gordijnen perfect zijn voor de woonkamer. Door plisse gordijnen woonkamer te installeren, hoef je niet altijd de gordijnen meer te sluiten of aan de gang met raambeplakking om privacy in je woning te creëren. Plissé gordijnen zijn, in vergelijking tot andere type raambekleding of type raamdecoratie erg veelzijdig en kunnen op de gewenste hoogte worden ingesteld, door het ingenieuze top down bottom up systeem.

Een plissegordijn top down bottom up kan zowel aan de onderkant als de bovenkant worden bijgesteld. Dit ziet er erg stijlvol uit, maar heeft vooral een praktisch oogpunt: je kunt helemaal zelf de gewenste lichtinval en het niveau van privacy instellen.

Specificaties

Aan de plissé gordijnen zitten twee soorten bediening: de instelling van de top down bottom up (TDBU), en de volledige hoogte van de plissegordijnen. Met behulp van de TDBU bediening bepaal je dus hoe ver uitgevouwen de gordijnen moeten zijn, met de andere bediening bepaal je hoe hoog of laag het uitgevouwen gedeelte moet hangen. De TDBU bediening zit links, de andere bediening zit rechts. De plisse is voorzien van een luxe en slank vormgegeven aluminium systeem. Deze is wit gepoedercoat en een precieze kleurmatch met alle andere onderdelen: de stof, de koordjes en de bediening. Onze plisse gordijnen zijn UV bestendig, veilig voor kinderen, en worden geleverd met alle montagematerialen voor zowel wand als plafondmontage. De gordijnen zijn netjes verpakt in een doorzichtige koker met een duidelijke montage opleiding.

Het hele systeem kan natuurlijk ook ingetrokken worden. Zo worden ze dan ook geleverd. Bij de plise gordijnen van 130 centimeter is de totale hoogte (wanneer het systeem volledig ingetrokken is) 6 centimeter. Bij 175 centimeter is dit 7,5 centimeter, en bij de 240 centimeter variant is dit 9 centimeter. De breedte maten zijn verkrijgbaar van 40 tot en met 180 centimeter aan één stuk, en alle mogelijke maten daartussenin met behulp van onze handige en voordelige inkortservice.

Omdat de plisse gordijnen van stof gemaakt zijn, zijn ze minder geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Ze staan dan ook het mooiste in bijvoorbeeld de woonkamer of de keuken!

Plisse gordijnen op maat

Wanneer je voor raamdecoratie kiest, dan wil je natuurlijk dat deze mooi aansluit op je raam om voor het beste effect te zorgen. Wij bieden plissegordijnen op maat middels onze inkortservice. Je kiest een plissé gordijn met een standaard afmeting, om deze vervolgens door ons te laten inkorten tot de juiste maat. Dit kost slechts €15,95, waardoor we zeer voordelig een plisse gordijn op maat voor jou kunnen leveren! Kies je voor een plisse van 80 centimeter breed, dan is deze van begin tot eind precies 80 centimeter (uiterste breedte maten). Wil je deze inkorten naar 78 centimeter, dan ontvang je precies 78 centimeter. Zodra een plissé op maat is gemaakt, kan deze niet meer retour gestuurd worden. Zorg er dus voor dat je zorgvuldig opmeet.

Meten is weten!

Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je tot de juiste plisse maatvoering komt? Zorg ervoor dat je altijd de breedte bovenin, in het midden en onderin opmeet zodat je rekening kunt houden met eventueel verschil. Installeer je in de dag (in het kozijn), dan neem je de kleinste maat en haal je hier 1 centimeter vanaf om tot de juiste maatvoering te komen. Meet tevens de hoogte op, want je kunt kiezen voor 3 hoogtematen: 130, 170 of 250 centimeter.

Neem het zekere voor het onzekere en meet altijd twee keer. Zo weet je zeker dat je de juiste maatvoering besteld. Wil je eerst weten of de kleur van onze plissé gordijnen op maat wel mooi in jouw woning staat? Bestel dan één van onze gratis kleurstalen. Zo kun je zien of de kleur en de mate van licht doorlaten bij je wensen aansluit.

Heb je een vraag over onze raamdecoratie, of heb je advies nodig? Wij helpen je graag! Je kunt ons mailen, bellen en bereiken via Whatsapp.

Hulp nodig bij uw keuze?