Mooie horizontale jaloezie van Raamdecoratiedeal.com

Bij Raamdecoratiedeal.com kunt u terecht voor prachtige horziontale jaloezieën! Een horizontale jaloezie heeft veel voordelen ten opzichte van een verticale jaloezie. Zo zijn ze makkelijker schoon te maken. Daarnaast vangen ze minder wind, waardoor ze minder heen en weer bewegen dan verticale jaloezieën.

Jaloezieën en lamellen

Voordat we u alles vertellen over onze jaloezieën, leggen we eerst uit wat wij precies bedoelen met jaloezieën. Er worden namelijk veel verschillende termen gebruikt voor hetzelfde product. Zo wordt ook vaak de term lamellen (of horizontale lamellen) gebruikt. Lamellen zijn in feite de stroken waaruit de jaloezieën bestaan. Wanneer wij dus praten over jaloezieën, bedoelen we raamdecoratie die is samengesteld uit meerdere horizontale lamellen.

Alle voordelen van horizontale jaloezieën

Met horizontale jaloezieën haal je mooie, sfeervolle raamdecoratie in huis. Jaloezieën zijn handig om een zekere privacy te creëren. Mensen kijken namelijk minder makkelijk naar binnen toe). Daarnaast houden ze de zon buiten uw woning. Maar jaloezieën geven ook sfeer en warmte aan uw inrichting. Het zijn dus ook zeker echte sfeer brengers.

Soorten jaloezieën: Horizontale jaloezie hout

Jaloezieën worden van allerlei materialen gemaakt. Zo bestaan er PVC jaloezieën, aluminium jaloezieën en houten jaloezieën. Wij werken met de houten jaloezie. Hout heeft veel voordelen. Zo zijn natuurlijke materialen steeds terug te vinden in het interieur, waardoor de horizontale jaloezie beter aansluit bij de inrichting. Daarnaast heeft hout een warme uitstraling. Bij Raamdecoratiedeal.com maken wij onze horizontale houten jaloezie van 100% Abachi hout. Dit hout staat erom bekend dat het zeer bewerkbaar en stabiel is. Onze horizontale jaloezieën splinteren niet, zijn duurzaam en kunnen veel vocht opnemen. Daarnaast zijn ze licht van gewicht.

Wij leveren horizontale jaloezieën in twee mooie, tijdloze kleuren: zwart en wit. Zwart staat vaak fantastisch in industriële of landelijk ingerichte interieurs. Zwarte jaloezieën zijn meer opvallend in vergelijking met witte jaloezieën. Witte horizontale jaloezieën staan mooi in moderne en scandinavische interieurs. Beide kleuren zijn geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens. Onze horizontale jaloezieën zijn UV bestendig en veilig voor kinderen.Jjaloezieën van hoge kwaliteit dus!

Horizontale jaloezie op maat maken

Bang dat een horizontale jaloezie in een standaard maat niet goed past voor uw raam? Met onze unieke inkortservice is dit geen probleem. U kiest een van onze vele breedtematen (tot wel 300 centimeter). Wij korten ze vervolgens voor een zachte prijs van €15,95 in tot de exacte juiste maat. Bij het bestellen is het van belang om te weten dat we de uiterste maten hanteren. Kiest u voor 72 centimeter, dan is de jaloezie van begin tot eind 72 centimeter. Verder kunt u kiezen uit twee verschillende hoogte maten (175 centimeter en 250 centimeter). Deze kunt u zelf zeer gemakkelijk op de juiste hoogte knippen. Onze horizontale jaloezieën op maat passen dus perfect voor uw raam!

Opmeten en benodigdheden voor installatie

Om te weten welke maat u benodigd heeft, moet u natuurlijk uw raam opmeten. Het is belangrijk om dit op de correcte manier te doen. Zo meet u eerst de breedte van het raam aan de bovenzijde op. Daarna doet u dit op dezelfde manier in het midden en aan de onderzijde. Dit om rekening te houden met eventuele verschillen. Daarna doet u dit ook voor de hoogte van het raam, zodat u weet welke hoogte maat u nodig heeft. Houdt hierbij ook rekening met eventuele obstakels, zoals vensterbanken en ventilatieroosters.

Onze horizontale jaloezieën worden geleverd met alle benodigdheden voor de installatie. Daarbij kunt u denken aan een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint. Onze raamdecoratie wordt geleverd met een installatierail van kunststof. Deze installatierail heeft een complete afmeting van 50 mm breed en 4,2 centimeter hoog. Deze rail is voorzien van stalen binnenwerk. Verder zijn de jaloezieën voorzien van een stoffen band van polyester, van 25 mm breed. Daarnaast worden ze geleverd met een houten design tassel aan de koorden. Een horizontale jaloezie van 175 centimeter heeft een lengte van 21 centimeter wanneer hij volledig ingetrokken is. Bij een horizontale jaloezie van 250 centimeter is deze hoogte 28 centimeter.

Onze op maat gemaakt horizontale jaloezieën van Raamdecoratiedeal zijn uniek, omdat we een groot aanbod breedte maten hebben en tevens kunnen inkorten voor het perfecte resultaat. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen en korte levertijden. Gemiddeld heeft u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. We helpen u graag verder, om u te voorzien van de perfecte houten jaloezieën op maat voor uw woning!