Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar privacy, rust en totale duisternis in elke ruimte. Deze gordijnen zijn speciaal ontworpen met stoffen die licht volledig blokkeren. Dit maakt rolgordijnen ideaal voor kamers waar men een goede nachtrust wenst, zoals slaapkamers, kinderkamers en ruimtes waarin u wilt genieten van een goede nachtrust. Verduisterende rolgordijnen bieden niet alleen maximale licht blokkering, maar beschermen tegen schadelijke uv-straling. Met hun moderne en minimalistische ontwerp passen ze moeiteloos in elk interieur.

Dutch Line

Meer weten over onze andere producten?

Meer info
Dutch Line

Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar privacy, rust en totale duisternis in elke ruimte. Deze gordijnen zijn speciaal ontworpen met stoffen die licht volledig blokkeren. Dit maakt rolgordijnen ideaal voor kamers waar men een goede nachtrust wenst, zoals slaapkamers, kinderkamers en ruimtes waarin u wilt genieten van een goede nachtrust. Verduisterende rolgordijnen bieden niet alleen maximale licht blokkering, maar beschermen tegen schadelijke uv-straling. Met hun moderne en minimalistische ontwerp passen ze moeiteloos in elk interieur.


Rolgordijn verduisterend op maat

Bij raamdecoratiedeal.com kunt u eenvoudig rolgordijnen verduisterend op maat bestellen. Dit kunt u doen in onze ontwerpmodule. Hier kunt u kiezen uit de kleuren zwart, grijs, zandkleurig, off-white of wit.

Vervolgens kunt u kiezen welke kleur de onderdelen moeten zijn. Hieruit heeft u de keuze uit zwart, grijs of wit. Daarna vult u de afmetingen.

Hoe u het beste het raam kan meten, kunt u vinden in de meet instructies rolgordijnen. U kunt hierbij kiezen als de bediening locatie links of rechts zit.

Tenslotte zijn er nog een aantal montage opties. De rolgordijnen collectie wordt standaard geleverd met schroeven en pluggen die geplaatst kunnen worden op elk raam.

Bent u van plan om de rolgordijnen te installeren op een kantel-kiepraam? Dan is het mogelijk om hiervoor extra montage accessoires aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor een spandraadset voor zijgeleiding en montage met plakken.

Deze plak steun plakt u middels dubbelzijdig tape op uw kozijn. Snel en eenvoudig monteren zonder boren! Let wel op, dit kan voor rolgordijnen tot maximaal 120cm breed. Hierbij moet de ondergrond moet glas en vetvrij zijn.

Heeft u alles ingevuld in de ontwerpmodule? Dan kunt u de bestelling in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Dan wordt uw bestelling de volgende dag verstuurd!

Verduisterend rolgordijn met zijgeleiding

Als u uw kamer volledig wilt verduisteren, is een rolgordijn met zijgeleiding de ideale optie. Dit type rolgordijn is vooral populair in slaapkamers, kinderkamers, thuisbioscopen en andere ruimtes waar verduistering essentieel is.

Wat maakt een verduisterend rolgordijn met zijgeleiding anders? Normale rolgordijnen hebben vaak ruimte aan de zijkanten waar licht kan binnendringen. Dit kan ongewenste lichtinval veroorzaken, vooral als u probeert te rusten of te slapen. Verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding lossen dit probleem op door gebruik te maken van speciale zijgeleiders.

De zijgeleiders zijn verticale rails die aan beide zijden van het raam worden bevestigd. Het rolgordijn heeft aan de onderkant een speciale zoom met een rits of borstelstrip.

Bij het naar beneden trekken van het rolgordijn bewegen de zijgeleiders zonder problemen langs de rand. Hierdoor sluit het perfect aan op de omlijsting van het raam. Dit leidt tot het tegenhouden van vrijwel alle lichtinval, wat resulteert in een prettige en donkere sfeer.

Waar moet u op letten bij het kopen van een verduisterend rolgordijn?

Bent u van plan om een rolgordijn op maat verduisterend te bestellen? Dan zijn er een aantal factoren waar u op moet letten. Deze worden hieronder toegelicht:

  1. Kwaliteit van het materiaal: Let op het materiaal van het rolgordijn. Kies voor een gordijn dat gemaakt is van dik en hoogwaardig verduisterend materiaal. Zulke stoffen blokkeren niet alleen het licht. Ze bezitten ook isolerende kenmerken en kunnen bijdragen aan het beheersen van de temperatuur in uw slaapkamer.
  2. Afmetingen en pasvorm: Meet zorgvuldig de maten van uw raam of de ruimte waarin u het rolgordijn wilt bevestigen. Zorg ervoor dat het rolgordijn de juiste breedte en lengte heeft om volledige dekking te bieden. Dit voorkomt lichtinval.
  3. Houd ook rekening met de installatiemogelijkheden. U kunt kiezen voor in de dag (binnen het kozijn) of op de dag (op het kozijn).
  4. Kleur en ontwerp: Denk na over de kleur van het rolgordijn en het ontwerp ervan. Zo zorgt u ervoor dat het past bij de stijl en inrichting van uw slaapkamer. Er zijn verschillende kleuropties beschikbaar, variërend van neutrale tinten tot levendige kleuren. Kies iets dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
  5. Installatiegemak: Controleer of het rolgordijn eenvoudig te installeren is. Sommige rolgordijnen worden geleverd met installatie-instructies en benodigde bevestigingsmaterialen, terwijl andere mogelijk professionele installatie vereisen.

Het verschil tussen verduisterend en lichtdoorlatend

Verduisterende rolgordijnen zijn ontworpen om maximale duisternis te creëren in een kamer. Ze zijn gemaakt van een dikke en ondoorzichtige, verduisterende stof. Deze stof blokkeert vrijwel al het licht, inclusief zonlicht.

Met verduisterende rolgordijnen kunt u de kamer volledig donker maken. Dit is perfect voor slaapkamers of hele lichte ruimtes.

Lichtdoorlatende rolgordijnen laten fijn natuurlijk licht door en verminderen vervelende schitteringen en verblinding. Deze gordijnen hebben een open weefselstructuur die het zonlicht filtert en verspreidt. Hierdoor ontstaat er een zachte gloed in de kamer.

Ze bieden privacy door het moeilijk te maken voor mensen buiten om naar binnen te kijken. Tegelijkertijd houden ze een zekere mate van zicht naar buiten. Rolgordijnen zijn perfect als u een kamer met natuurlijk licht wilt hebben. Ze zijn enigszins transparant, waardoor u geen totale duisternis krijgt.

Gratis kleurstalen ontvangen?

Bent u nog niet zeker of de kleur van de verduisterende rolgordijnen bij uw interieur past? Maar overweegt u toch verduisterende rolgordijnen te kopen? Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos kleurstalen te bestellen. Zo kunt u de kleuren in alle rust thuis bekijken. Op die manier kunt u vol vertrouwen de beste keuze maken.

Naast een breed scala aan kleuren bieden we ook verschillende op maat gemaakte breedtematen aan. Past de standaard maat niet bij uw raam? Dan kunnen we de rolgordijnen inkorten om het beste resultaat te creëren. Bij ons staat maatwerk centraal, zodat uw nieuwe rolgordijnen perfect passen en naadloos aansluiten bij uw interieur.

Verduisterend rolgordijn op maat bestellen

Heeft u vragen over de rolgordijnen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken via e-mail op info@raamdecoratiedeal.com of telefonisch op 085 - 060 99 02. Ons vriendelijke en deskundige team staat voor u klaar om u te helpen.

Bestelt u op werkdagen vóór 17:00? Dan zorgen wij ervoor dat uw rolgordijn de volgende dag wordt verzonden.

Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe rolgordijn en de voordelen ervan ervaren. Wij streven ernaar om uw bestelling efficiënt en snel af te handelen. Zo kunt u zo snel het rolgordijn ophangen.

Hulp nodig bij uw keuze?