Houten jaloezie versus Roljaloezie op maat

Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie, valt er veel te kiezen: er zijn namelijk ontzettend veel varianten, waaronder houten jaloezieën en roljaloezien. Beide soorten jaloezieën hebben veel voordelen, waar wij meer over kunnen vertellen. Lees meer over de roljaloezie en de houten jaloezie, en maar kom erachter welke het beste in uw interieur past!

Raamdecoratie roljaloezie

Roljaloezieën zijn er in allerlei soorten en maten: zo zijn ze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en worden ze van verschillende materialen gemaakt. De roljaloezie wordt ook wel een duo rolgordijn genoemd en is in feite een kruising tussen een standaard rolgordijn en jaloezieën. Deze roljaloezieën bestaan uit dichte banen (ondoorzichtige) en transparante banen, roljaloezieën op maat zijn ook te verkrijgen. Rol jaloezieën zijn erg populair, maar toch zoeken steeds meer mensen naar natuurlijke materialen voor in hun interieur. Daarnaast stralen roljaloezieën niet veel sfeer uit, en staan ze erom bekend veel stof aan te trekken: dit is onhandig, want ze zijn vrij lastig schoon te maken. Wanneer u zich in deze bezwaren herkend, past een houten jaloezie wellicht beter in uw woning.

Haal sfeer in huis met een houten jaloezie

Bij Raamdecoratiedeal.com kunt u terecht voor prachtige houten jaloezieën, volledig op maat gemaakt met behulp van onze unieke inkortservice. U kiest bij ons een standaard maat, welke wij vervolgens precies tot de juiste maat inkorten, voor een zachte prijs van €15,95. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van 100% Abachi hout: deze houtsoort staat erom bekend zeer bewerkbaar maar ook stabiel te zijn. Het splintert niet, kan veel vocht opnemen en is duurzaam. Daarnaast is het veilig voor kinderen en UV bestendig, en dus van hoge kwaliteit!

Een groot voordeel van hout is dat het zorgt voor veel sfeer in huis: hout heeft nu eenmaal een warme uitstraling en doordat het een natuurlijk materiaal is, past het goed bij andere meubels. Onze houten jaloezieën zijn in twee stijlvolle, tijdloze kleuren te verkrijgen: wit en zwart. Wit is uitermate geschikt voor scandinavische of modern ingerichte interieurs, en zwart staat vaak mooi in huizen met industriële meubels of een landelijke stijl.

Een ander voordeel van hout is dat het gemakkelijk te reinigen is: met behulp van een stofdoek maakt u houten jaloezieën gemakkelijk stofvrij. Voor een grondige reiniging gebruikt u simpelweg een vochtige doek.

Twijfelt u tussen witte en zwarte jaloezieën, of zou u graag eerste het materiaal in het echt willen zien, voordat u een beslissing maakt? Kies dan voor onze gratis kleurstalen, waardoor u zeker bent van uw keuze en een goede indruk krijgt van het materiaal.

Specificaties

Bij uw houten jaloezie op maat ontvangt u tevens alle benodigdheden voor de installatie. Daarbij kunt u denken aan een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint. Monteren is zeer gemakkelijk, maar het is wel van belang dat u op de juiste manier opmeet, zodat u de juiste maat kunt bestellen.

Om de juiste maatvoering voor uw raamdecoratie te achterhalen, is het van belang om uw raam op de juiste manier op te meten. Dit doet u door het raam bovenaan, in het midden en onderaan op te meten. Dit in verband met een mogelijk maatverschil. Meet ook de hoogte van uw raam op deze wijze op. We raden aan om altijd twee keer te meten. Dit om eventuele meetfouten zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met eventuele obstakels, zoals ventilatieroosters of vensterbanken.

Alle onze jaloezieën worden geleverd met een installatierail van kunststof, met een complete afmeting van 50 millimeter breed en 42 millimeter centimeter hoog. Deze rail is voorzien van stalen binnenwerk. Daarnaast zijn de jaloezieën voorzien van een stoffen band van polyester, van 25 millimeter breed. Onze houten jaloezie van 175 centimeter heeft een lengte van 21 centimeter wanneer hij volledig ingetrokken is. Bij een houten jaloezie van 250 centimeter is deze hoogte 28 centimeter.

Onze service

Bent u helemaal om en geïnteresseerd in onze houten jaloezieën? Bekijk dan snel welke maat u wilt hebben en bestel bij Raamdecoratiedeal! Onze jaloezieën zijn uniek, omdat we een groot aanbod breedte maten hebben en tevens kunnen inkorten voor het perfecte resultaat. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen en korte levertijden. Gemiddeld heeft u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.