Gratis kleurstalen

Wij doen er alles aan, u zo goed mogelijk online te adviseren voor de juiste keuze. Maar het zien, voelen en ervaren van het product blijft natuurlijk de beste manier om te beoordelen als het product bij u past. Daarom biedt RaamdecoratieDeal voor alle producten een gratis kleurstaal service aan. Handig en makkelijk om thuis eenvoudig de juiste keuze te maken.

Wat krijgt u thuis gestuurd?

Wij versturen altijd een klein stukje lamel van ongeveer 12cm naar u toe van de gewenste kleur. Als de producten een stoffen band hebben sturen wij u ook hier een klein stukje van mee zodat u een goed totaalbeeld van het product kunt ervaren. Wij verpakken al onze samples in een handige verpakking waar tevens extra informatie en handige meet tips in staan. Wij streven ernaar de kleurstalen de dag van aanvraag te versturen, zodat u ze vaak de volgende dag al thuis heeft.

Houten kleurstalen

Deze zijn gemaakt van echt hout, basswood (linde hout). Dit is een lichte houtsoort wat zeer geschikt is voor het maken van jaloezieën.

Bekijk alle houten jaloezieën

Bamboe kleurstalen

De mooie bamboe jaloezieën van Raamdecoratiedeal.com zijn van topkwaliteit en echte sfeermakers in uw interieur!

Bekijk alle bamboe jaloezieën

Aluminium kleurstalen

Onze aluminium jaloezie is dé oplossing als u op zoek bent naar voordelige raamdecoratie die ook in vochtige ruimtes tot zijn recht komt.

Bekijk alle aluminium jaloezieën

PVC kleurstalen

Onze kunststof jaloezieën zijn van uitstekende kwaliteit: ze hebben alle voordelen van kunststof, maar toch de warme uitstraling van hout.

Bekijk alle PVC jaloezieën