Houten kleurstalen

Deze zijn gemaakt van echt hout, basswood (linde hout). Dit is een lichte houtsoort wat zeer geschikt is voor het maken van jaloezieën.

Bekijk alle houten jaloezieën

Bamboe kleurstalen

De mooie bamboe jaloezieën van Raamdecoratiedeal.com zijn van topkwaliteit en echte sfeermakers in uw interieur!

Bekijk alle bamboe jaloezieën

Rolgordijn kleurstalen

Raamdecoratiedeal biedt u gegarandeerd de snelste levering van maatwerk rolgordijnen, tegen gegarandeerd de laagste prijs en hoogste kwaliteit. Wij hebben al onze producten standaard op voorraad in ons eigen magazijn in Nederland. Doordat wij alle producten hier op maat maken, kunnen wij de volgende dag al versturen tegen gegarandeerd de beste prijs. Onze producten en onderdelen zijn voor 95% afkomstig uit Europa. Dit maakt ons assortiment niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook nog eens zeer duurzaam.

Bekijk alle Rolgordijnen

Plisségordijn kleurstalen

Onze collectie Plissegordijnen zijn altijd standaard uitgevoerd met een dubbele cel honingraat stof voor een luxe uitstraling en isolerende werking! 

Bekijk alle Plisse gordijnen

Gratis kleurstalen

Wij doen er alles aan, u zo goed mogelijk online te adviseren voor de juiste keuze. Maar het zien, voelen en ervaren van het product blijft natuurlijk de beste manier om te beoordelen als het product bij u past. Daarom biedt RaamdecoratieDeal voor alle producten een gratis kleurstaal service aan. Handig en makkelijk om thuis eenvoudig de juiste keuze te maken.

Wat krijgt u thuis gestuurd?

Wij versturen altijd een klein stukje lamel van ongeveer 12cm naar u toe van de gewenste kleur. Als de producten een stoffen band hebben sturen wij u ook hier een klein stukje van mee zodat u een goed totaalbeeld van het product kunt ervaren. Wij verpakken al onze samples in een handige verpakking waar tevens extra informatie en handige meet tips in staan. Wij streven ernaar de kleurstalen de dag van aanvraag te versturen, zodat u ze vaak de volgende dag al thuis heeft.