Mooie horizontale lamellen van Raamdecoratiedeal.com

Er zijn veel verschillende namen voor onze raamdecoratie. Sommige mensen noemen het horizontale jaloezieën, terwijl anderen met horizontale lamellen hetzelfde bedoelen. In beide gevallen gaat het om raamdecoratie bestaande uit horizontale stroken. Bij Raamdecoratiedeal.com vindt u mooie horizontale lamellen, die wij zelfs voor u op maat kunnen maken. Lees meer over de kleuren en specificaties van onze houten lamellen!

Horizontale lamellen wit of zwart

Onze horizontale lamellen zijn in twee kleuren verkrijgbaar: wit of zwart. Beide kleuren zijn zeer stijlvol en tijdloos, ze passen in elk interieur. Horizontale lamellen wit staan voornamelijk mooi in scandinavische, strakke interieurs en woningen met een moderne uitstraling. De lichte kleur is overal mee te combineren. De zwarte horizontale jaloezie is perfect voor landelijk ingerichte huizen, of woningen met industriële accenten.

Horizontale lamellen hout

Onze lamellen worden gemaakt van 100% Abachi hout. Abachi hout staat erom bekend dat het zeer bewerkbaar is, maar ook zeer stabiel. Het splintert niet, is licht van gewicht en kan veel vocht opnemen. Daarnaast zijn onze lamellen horizontaal UV bestendig en veilig voor kinderen. Een houten jaloezie heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld aluminium jaloezieën. Zo hebben houten lamellen een warme, sfeervolle uitstraling. Het gebruik van natuurlijke materialen in woningen komt weer steeds vaker voor, en onze lamellen sluiten hier perfect bij aan.

Bekijk alle zwarte lamellen Bekijk alle witte lamellen

Horizontale lamellen op maat

Bang dat uw nieuwe lamellen te groot zijn? Bij ons kunt u ze op maat bestellen. U besteld in eerste instantie een standaard maat en geeft aan hoe breed deze daadwerkelijk moet worden. Met behulp van onze unieke inkortservice leveren wij dan uw horizontale jaloezieën op maat. Dit kost maar €15,95.

Het verkrijgen van de juiste maten start allereerst bij een zorgvuldige meting. Meet de breedte van uw raam op meerdere plekken (bovenkant, onderkant, in het midden). Hierdoor kunt u rekening houden met eventuele verschillen. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met obstakels, zoals vensterbanken en ventilatieroosters. De lengte meet u op dezelfde manier. Meet altijd minimaal twee keer om meetfouten te voorkomen. U kunt bij ons kiezen uit twee verschillende lengtematen: 175 centimeter en 250 centimeter. Vervolgens kunt u onze jaloezieën zelf eenvoudig op maat knippen.

Installatie

Bij uw horizontale lamellen op maat ontvangt u tevens alle benodigdheden voor de installatie. Daarbij kunt u denken aan een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint. De lamellen zijn voorzien van een installatie rail van 5 centimeter breed en 4,2 centimeter hoog. Deze rail is gemaakt van kunststof en heeft een stalen binnenwerk. Verder zijn de horizontale lamellen uitgevoerd met een band van polyester (25 mm). Wanneer u lamellen aanschaft met een hoogte van 175 centimeter, dan hebben ze een hoogte van 21 centimeter wanneer ze eenmaal ingetrokken zijn. Voor lamellen met een lengte van 250 centimeter is dit 28 centimeter.

Onze op maat gemaakte horizontale lamellen zijn uniek, omdat we een groot aanbod breedte maten hebben en tevens kunnen inkorten voor het perfecte resultaat. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen en korte levertijden. Gemiddeld heeft u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. We helpen u graag verder!