Welke raamdecoratie past bij mij?

RaamdecoratieDeal levert een groot assortiment raamdecoratie in verschillende maten en verschillende materialen. Graag helpen wij u hier bij het maken van de juiste materiaal keuze. Raamdecoratie is leverbaar in:

Houten jaloezieën Plisse gordijnen Bamboe jaloezieën Rolgordijnen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn de perfect keuze voor uw raambekleding. Met jaloezieën kunt u namelijk heel eenvoudig zelf de lichtinval, en dus ook uw privacy regelen. Door de lamellen te tuimelen laat u meer of minder licht naar binnen toe. of in de avond kunt u de jaloezie volledig sluiten, zodat u 100% privacy heeft als u dit wilt. Tevens zijn jaloezieën de enigste raambekleding waarbij je de felle zon buiten kunt houden maar toch ook het zicht naar buiten toe behoudt. Ook zijn jaloezieën echte sfeermakers en geeft het een warme opvulling aan uw interieur. Jaloezieën zijn uitermate geschikt voor alle type ruimtes, als het nu uw woonruimte, slaap of badkamer of werkruime is het past echt overal. Niet voor niets dat dit type raambekleding zo populair is! Houdt bij uw keuze wel rekening met het type materiaal wat u kiest, dit leggen wij onderstaand zo goed mogelijk uit, maar zelf zien, voelen en ervaren is natuurlijk het beste. Daarom hebben wij van al onze materialen gratis kleurstalen leverbaar. Bestel ze makkelijk en eenvoudige via deze link. Mocht u verder nog vragen hebben of hulp nodig zijn neem gerust contact met ons op.

Houten jaloezieën:

Deze zijn gemaakt van echt hout, basswood (linde hout). Dit is een lichte houtsoort wat zeer geschikt is voor het maken van jaloezieën. Houten jaloezieën zijn ontzettend populair en u ziet ze veelal voorbij komen in interieurblogs, Woonmagazines, en interieur programma’s. Omdat het product van echt hout is gemaakt geven ze een extra warme en natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Door de verf lak heen ziet u de natuurlijke houtnerven lopen. Een bijkomend voordeel van hout is dat ze in extra brede maten leverbaar zijn tot wel 300cm breed. Houten jaloezieën passen in elk interieur van modern tot landelijk. Ten opzichte van andere materialen is hout prijstechnisch gezien een wat duurder product maar dit ziet u zeer zeker terug in het eindresultaat, en de sfeer die deze jaloezieën u geven.

Bekijk alle houten jaloezieën

Bamboe jaloezieën:

Bamboe lijkt in zijn uitstraling veel op hout, wat ook een geliefd materiaal is als het gaat om raamdecoratie. Toch zijn er zeker verschillen, en met name voordelen, die de bamboe jaloezie heeft ten opzichte van hout. Zo is bamboe zeer licht en dun, waardoor het een elegante uitstraling heeft. Het zorgt er tevens voor dat wanneer je de bamboe lamellen optrekt, dat het pakket met lamellen een stuk dunner is dan bij hout het geval is. Zo kunt u dus eigenlijk meer van het raam laten zien, wanneer u dit wenst.

Bekijk alle bamboe jaloezieën

Op maat gemaakte plisségordijnen

Plisse gordijnen zijn onverminderd populair als stijlvolle en effectieve zonnewering. Je kunt ze vergelijken met een harmonica: als je een plisse gordijn intrekt vouwt hij in elkaar, door de geplooide stof. Naast dat ze helpen tegen de zon hebben ze ook een dempende werking als het gaat om akoestiek, en kunnen ze voor de nodige privacy zorgen wanneer je veel inkijk hebt. Kortom, deze veelzijdige raamdecoratie is de oplossing voor jou!

Bekijk alle plisségordijnen

Rolgordijnen:

Raamdecoratiedeal biedt u gegarandeerd de snelste levering van maatwerk rolgordijnen, tegen gegarandeerd de laagste prijs en hoogste kwaliteit. 

Bekijk alle rolgordijnen