Over Ons

Raamdecoratiedeal.com levert producten direct af fabriek aan de eindconsument. Door deze constructie kunnen wij u gegarandeerd de beste prijs van Nederland geven. Raamdecoratiedeal.com staat ook bekend om het grootste en breedste aanbod 50mm houten jaloezieën. Deze leveren wij in maten van 40 tot 300cm breed. Hiermee zijn wij de enigste in heel Nederland. Tevens maken wij uw jaloezie op maat voor slechts €15,95 . 

Raamdecoratiedeal.com heeft geen winkel of eigen showroom, producten komen bekijken is dus niet mogelijk. Wel kunt u een bestelde order bij ons magazijn af komen halen in Rijssen. Of uw order laten versturen voor slechts €12 per order. Indien u een order heeft afgehaald in Rijssen kunt u deze daar ook weer retour doen indien gewenst. Wilt u een online order retour doen neemt u dan contact op met de klantenservice. 

 Raamdecoratiedeal.com streeft er naar alle berichten en e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar in de avonden en het weekend. Onze levertijd bedraagt 3-5 dagen. Heeft u verder nog vragen? Neemt u dan gerust even contact met ons op via onderstaande:

www.raamdecoratiedeal.com
info@raamdecoratiedeal.com
Whats App / Tel. 06 16 89 38 11

Bekijk ook eens ons aanbod op marktplaats:
https://www.marktplaats.nl/verkopers/17719751.html

Noordermorssingel 9
KVK 08172623
Btw nr. NL 0889.18.609.B01

To Top