Helaas….. Maar niet getreurd.

Helaas kunnen wij uw gezochte product niet meer leveren. Recent heeft RaamdecoratieDeal besloten om haar PVC en Alu jaloezieën uit de collectie te halen. Ook wij nemen onze verantwoording als het gaat om duurzaamheid. Om klaar te zijn voor de toekomst hebben wij nu dit besluit al genomen en PVC en Alu jaloezieën uit onze collectie gehaald. PVC en aluminium zijn een van de meest belastende grondstoffen voor ons milieu, en daarom hebben wij recent besloten hier mee te stoppen, en onze focus te leggen op milieu verantwoorde producten. Niet getreurd als alternatief bieden wij u graag houten of bamboe jaloezieën aan, met name bamboe jaloezieën zijn een zeer duurzame keuze. Wist u dat bamboe tot wel 91cm per dag kan groeien! En er wereldwijd meer dan voldoende bamboe is. Check hier snel onze bamboe collectie.

Benieuwd wat RaamdecoratieDeal nog meer doet, om milieu verantwoord te ondernemen? Check dan nu onze MVO-pagina!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Stijlvolle PVC jaloezieën van Raamdecoratiedeal.com

Onze kunststof jaloezieën zijn van uitstekende kwaliteit: ze hebben alle voordelen van kunststof, maar toch de warme uitstraling van hout. Daarnaast is PVC vaak de voordelige keuze ten opzichte van hout. Toch ziet u dit zeker niet terug in de kwaliteit, van jaloezieën van pvc brengen vele voordelen met zich mee. Wij vertellen u graag meer!

Voordelen horizontale jaloezieën van PVC

Onze producten worden horizontale jaloezieën genoemd: onze raamdecoratie bestaat uit horizontaal geplaatste lamellen. Niet te verwarren met verticale lamellen, welke een hele andere uitstraling hebben. Onze collectie is eigentijds en divers, waardoor u altijd iets kan kiezen wat bij uw wensen past. Zo ook onze jaloezieen pvc. Deze hoogwaardige jaloeziën hebben een glad oppervlak, waardoor ze er strak en modern uitzien. Maar daarnaast zorgen ze ook voor een warme sfeer. Met behulp van de pvc jaloezie kun je de lichtinval in je woning regelen: de jaloezieën zijn volledig naar boven te schuiven, maar kunnen ook eenvoudig gesloten en geopend worden. Heb je last van inschijnende zon, dan verander je simpelweg de stand van je pvc jaloezie. Heel eenvoudig en makkelijk!

Onze pvc jaloezieën zijn lichtgewicht en hierdoor heel eenvoudig te bedienen. Je kunt ze dus eenvoudig bijstellen wanneer je meer of juist minder zonlicht in huis wilt. ‘s Avonds kun je hierdoor snel en gemakkelijk zorgen voor wat meer privacy in huis. Ze zijn ook nog eens goed bestand tegen vocht en temperatuurverschillen. Het materiaal neemt geen vocht op en zal dan ook niet kromtrekken of gaan schimmelen, wat natuurlijk wel zo prettig is.

PVC jaloezieën op maat

Met behulp van onze inkortservice worden je jaloezie 50 mm eenvoudig op maat gemaakt. Voor maar €15,95 kun je per jaloezie doorgeven hoeveel centimeter er vanaf moet. Je kiest de maat die het meest bij de gewenste maat in de buurt komt, en vervolgens maken wij hem perfect voor je op maat. Kies je bijvoorbeeld een jaloezie van 80 centimeter breed, maar geef je aan dat het 78 centimeter moet worden, dan wordt de jaloezie exact 78 centimeter. Doordat PVC een gekleurde kern heeft, hebben de zijkanten ook na het inkorten de originele kleur!

Specificaties en verschillende kleuren

Onze PVC jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zeer eenvoudig schoon te maken is met een vochtige doek. Net als bij echt hout, hebben PVC lamellen een warme uitstraling en zijn ze geschikt voor elke ruimte. Doordat kunststof jaloezieën een glad oppervlak hebben en zeer slijtvast zijn, zijn ze ook geschikt voor de badkamer en keuken. De PVC jaloezie is verkrijgbaar in breedtes tussen van 60 tot 210 centimeter. Met behulp van onze voordelige inkortservice kunt u ze zelf nog laten inkorten. Daarnaast zijn er drie hoogte maten beschikbaar, welke zelf zeer eenvoudig in te korten zijn met behulp van onze instructies. De standaard beschikbare hoogtes zijn 130, 175 en 240 centimeter. Een jaloezie van 130 centimeter heeft, wanneer opgetrokken, een totale hoogte van 16 centimeter. Dit is 21 en 28 centimeter voor PVC jaloezieën van respectievelijk 175 en 240 centimeter. De lamellen zelf zijn ongeveer 50 mm breed.

Onze PVC jaloezieen 50mm worden geleverd met alle installatiematerialen en een duidelijke instructie. Daarnaast kunt u kiezen uit twee stijlvolle, eigentijdse kleuren. Zo kunt u kiezen voor pvc jaloezieen wit of pvc jaloezieen antraciet. Wit staat meestal beter in een modern of scandinavisch vormgegeven interieur. Als u bang bent dat er al snel te donker wordt, is wit vaak ook de betere optie. Antraciet jaloezieen pvc staan vaak erg mooi in industriële en landelijke stijlen. Weet u niet goed wat het beste bij jouw stijl past? Bestel dan eerst onze gratis kleurstalen. U kunt dan de kleuren in uw eigen omgeving zien, en hierdoor beter beoordelen. Onze jaloezieën zijn tevens voorzien van een stoffen band in de gewenste kleur.

Meten is weten!

De juiste maat is uiteraard zeer belangrijk bij het bestellen van uw jaloezieën, zeker omdat op maat gemaakte jaloezieën niet meer retour kunnen. Meet altijd meerdere keren om meetfouten te voorkomen. Zorg er daarnaast voor dat je altijd bovenin, middenin en onderin de breedte van uw raam op meet. Hierdoor bent u zich bewust van eventuele breedte verschillen. Bent u van plan om uw pvc jaloezie op de dag te installeren? Kies dan de kleinste maat, en haal hier nog 1,5 centimeter in totaal van af. Dan heeft u de juiste breedte maat voor uw jaloezie.

De specialist in jaloezieën

Bij Raamdecoratiedeal.com helpen we u graag bij het kiezen van de juiste jaloezie voor uw woning. Bent u nog aan het twijfelen over het materiaal? Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar wat moderns, of graag wilt dat het zo dun mogelijk is? Bestel dan één of meerdere van onze gratis kleurstalen. Je kunt de materialen en kleuren dan onderling goed vergelijken. Zo weet u zeker dat PVC het beste bij uw wensen aansluit. U kunt ook bij ons terecht voor houten jaloezieën zwart, houten jaloezieën wit, bamboe jaloezieën en aluminium jaloezieën.

Hulp nodig bij uw keuze?