Helaas….. Maar niet getreurd.

Helaas kunnen wij uw gezochte product niet meer leveren. Recent heeft RaamdecoratieDeal besloten om haar PVC en Alu jaloezieën uit de collectie te halen. Ook wij nemen onze verantwoording als het gaat om duurzaamheid. Om klaar te zijn voor de toekomst hebben wij nu dit besluit al genomen en PVC en Alu jaloezieën uit onze collectie gehaald. PVC en aluminium zijn een van de meest belastende grondstoffen voor ons milieu, en daarom hebben wij recent besloten hier mee te stoppen, en onze focus te leggen op milieu verantwoorde producten. Niet getreurd als alternatief bieden wij u graag houten of bamboe jaloezieën aan, met name bamboe jaloezieën zijn een zeer duurzame keuze. Wist u dat bamboe tot wel 91cm per dag kan groeien! En er wereldwijd meer dan voldoende bamboe is. Check hier snel onze bamboe collectie.

Benieuwd wat RaamdecoratieDeal nog meer doet, om milieu verantwoord te ondernemen? Check dan nu onze MVO-pagina!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Aluminium jaloezieën: de oplossing voor vochtige ruimtes

Onze aluminium jaloezie is dé oplossing als u op zoek bent naar voordelige raamdecoratie die ook in vochtige ruimtes tot zijn recht komt. Maar naast dat ze mooi staan in de badkamer zijn onze aluminium jaloezieën ook nog eens geschikt voor in de rest van uw moderne interieur. Door de eigentijdse en stijlvolle kleuren geeft de jaloezie aluminium uw interieur een moderne look. Lees snel meer over onze aluminium jaloezieën, we helpen u graag met een keuze maken!

Horizontale jaloezie vs verticale jaloezie

Bij Raamdecoratiedeal.com vindt u horizontale jaloezieen aluminium. Dit zijn jaloezieen met horizontale lamellen. Een verticale jaloezie heeft lamellen in een verticale richting, en worden ook wel vaak simpelweg lamellen genoemd. De termen worden vaak door elkaar gebruikt. Maar in feite zijn lamellen simpelweg de latten waar een jaloezie uit bestaat. Tegenwoordig is de horizontale variant veel gebruikelijker, gebruiksvriendelijker en geschikt voor het moderne interieur.

De voordelen van aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieen zijn al jaren erg populair omdat ze zeer voordelig en veelzijdig in gebruik. Doordat de jaloezie aluminium ook in het zwart en wit verkrijgbaar is, krijgt de aluminium jaloezie ook steeds vaker een plekje in het moderne interieur. Met jaloezieen regelt u zeer eenvoudig de lichtinval in uw woning, doordat u zelf kan kiezen of u ze naar boven doet, helemaal naar beneden laat hangen, dicht schuift of juist open laat. Hierdoor creëert u zeer eenvoudig de gewenste sfeer. De jaloezie aluminium is licht van gewicht en doordat ze dun zijn laten ze veel licht door. Dat ze dun zijn, doet niet af aan de kwaliteit van het aluminium. We maken uitsluitend gebruik van uitstekende kwaliteit, waardoor de aluminium lamellen niet snel buigen en lang meegaan. Het materiaal is ook geschikt voor gebruikt in de badkamer en UV bestendig.

Aluminium jaloezieen 50mm vs aluminium jaloezieen 25 mm

We hebben jaloezieën met twee formate aluminium lamellen: de 50 mm brede variant en de variant met 25 mm brede lamellen. De verschillende kleuren van de verschillende maten zijn afwijkend: zo is onze 50 mm variant verkrijgbaar in het mat zwart en mat wit. De smallere variant is verkrijgbaar in hoogglans wit en metallic zilver. Alle modellen hebben een moderne uitstraling. In de ene situatie staat een jaloezie met een bredere lamel net wat stijlvoller. De smallere uitvoering is het meest voordelig, maar uiteraard net zo kwalitatief en functioneel.

Welke kleur het beste bij u past is afhankelijk van uw interieur. Zo staan onze zwarte aluminium jaloezieen prachtig in een industrieel interieur. Een aluminium jaloezie zwart geeft sfeer en is stijlvol, en doordat u zelf kunt bepalen hoe ver u hem open zet blijft het toch licht in de ruimte. Mat witte jaloezieën staan mooi in een modern en scandinavisch ingericht interieur. Au houdt van veel licht in huis en u al snel bang bent om het te donker te maken, dan is dit de meest voor de hand liggende optie. De smallere jaloezieën in het hoogglans wit en metallic zilver zijn perfect voor op het kantoor en voor op de badkamer. Doordat ze wat meer glanzen reflecteren ze licht, wat de ruimte vaak groter doet lijken. Kunt u niet goed kiezen welke kleur het moet worden? Met behulp van onze kleurstalen wordt het een stuk eenvoudiger. Onze kleurstalen zijn gratis en eenvoudig te bestellen. Zo kunt u meerdere kleuren met elkaar vergelijken en zien in uw eigen huis, met uw eigen lichtinval.

Overige specificaties aluminium

De jaloezieën zijn in diverse breedte- en hoogtematen te verkrijgen. De breedte maten lopen van 40 centimeter tot 220 centimeter breed, en u kunt kiezen uit 3 verschillende hoogte maten (130, 175 en 250 centimeter). De hoogtemaat is eenvoudig aan te passen door de onderste lamellen eraf te halen. Wanneer u de lamellen intrekt, heeft de 130 centimeter variant een hoogte van 9 centimeter, de variant van 175 centimeter een hoogte van 12 centimeter, en de 250 centimeter variant een hoogte van 14 centimeter. De meegeleverde installatierail is 6 centimeter breed en 4 centimeter hoog. Deze montage rail is gemaakt van staal. De jaloezieën worden compleet met installatie materiaal geleverd, waaronder de schroeven, pluggen, einddoppen en montage handleiding.

Meten is weten

Uiteraard is de juiste maat voor de jaloezieën erg belangrijk. Aluminium jaloezieën zijn helaas niet in te korten, maar we beschikken over de meeste standaard maten. Meet uw raam altijd bovenaan, in het midden en onderaan. Zo kunt u een eventueel maatverschil constateren. Als u in de dag installeert, dan neemt u de kleinste maat en haalt u hier 1,5 centimeter vanaf. Dit is dan de breedte maat die u nodig heeft. Meet altijd meerdere keren, om meetfouten te voorkomen.

Jaloezieën op maat

Enthousiast geworden over onze jaloezieën, maar heeft u een afwijkende maat raam? Dan is wellicht één van onze andere materialen beter geschikt, gezien we geen aluminium jaloezieen op maat kunnen maken. Zo zijn onze houten jaloezieën, pvc jaloezieën en bamboe jaloezieën wel eenvoudig op maat gemaakt met behulp van onze inkortservice. Vindt u het moeilijk om te beslissen welke kleur het moet worden, of wilt u het materiaal eerst zien voordat u kunt kiezen. Dan is het een aanrader om een selectie te maken uit onze gratis kleurstalen. Dan kunt u het materiaal voelen en de kleur zien in uw eigen omgeving, om te kijken wat het beste bij uw wensen aansluit. Het kan zomaar zo zijn dat een houten jaloezie bijvoorbeeld beter aansluit bij uw landelijke of industriële interieur. Schroom dus niet om eerst het een en ander te vergelijken voordat u uw keuze maakt.

De voordelen van Raamdecoratiedeal.com

Bij Raamdecoratiedeal.com zit u altijd goed als het om jaloezieën gaat. We bieden erg scherpe prijzen, nergens in Nederland vindt u jaloezieën goedkoper! Daarnaast snappen we maar al te goed dat u uw raamdecoratie graag snel in huis wilt hebben. Daarom bieden we gratis een snelle levering van 3 tot 5 dagen. Gelukkig is de installatie zeer eenvoudig, waardoor u zeer snel uw mooie aluminium jaloezieën hebt hangen!

Hulp nodig bij uw keuze?