Jaloezie op maat van Raamdecoratiedeal.com

Op zoek naar mooie jaloezieën, maar bang dat ze niet netjes aansluiten op uw ramen? Bij Raamdecoratiedeal.com kunt u terecht voor prachtige op maat gemaakte jaloezieën. Niet prijzig zoals bij andere aanbieders van maatwerk, maar voor een mooi bedrag door onze unieke inkortservice. Lees hier alles over onze mooie jaloezieën op maat, zodat u straks de perfecte jaloezieën voor uw ramen heeft hangen!

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie, zoals bijvoorbeeld gordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, en natuurlijk jaloezieën. Er zijn veel verschillende namen voor jaloezieën, zo worden ze ook wel horizontale lamellen of shutters genoemd. Jaloezieën zijn er in allerlei soorten en materialen. Zo zijn er houten jaloezieën, pvc jaloezieën en aluminium jaloezieën. Het grote voordeel van onze houten jaloezieën is dat ze een zeer sfeervolle en natuurlijke uitstraling hebben. Daarnaast hoeft u dus niet te kiezen voor een standaard maat, maar kunt u kiezen voor mooie op maat gemaakte houten jaloezieën.

Kleur houten jaloezie op maat

Jaloezieën zijn heel handig, voornamelijk voor privacy en om de zon buiten te houden. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat de jaloezieën mooi staan in uw interieur. Daarom kunt bij ons kiezen uit twee mooie uitvoeringen: zwarte jaloezieen op maat en witte jaloezieen op maat. Beide kleuren zijn tijdloos en passen in vrijwel elk interieur: wit sluit vaak beter aan bij scandinavische en moderne interieurs, terwijl zwart erg mooi staat bij een industriële of landelijke stijl. Raamdecoratie op maat is geschikt voor uw woonkamer, maar ook voor uw keuken of slaapkamer.

Onze unieke inkortservice: goedkope jaloezieën op maat

Bij Raamdecoratiedeal.com kunt u dus terecht voor goedkope jaloezieen, die we voor u op maat maken. Onze jaloezieën op maat hebben een zachte prijs, door onze unieke inkortservice. U kiest een breedte maat uit (tot 300 centimeter), die wij vervolgens tot de juiste maat inkorten voor maar €15,95. Om gebruik te maken van onze inkortservice, is het van belang om uw raam op de juiste wijze op te meten. Dat gaat als volgt: u start met meten van de breedte vanaf de bovenzijde van het raam. Daarna meet u op dezelfde manier de breedtemaat in het midden en aan de onderzijde van het raam. Dit in verband met een mogelijk maatverschil. Meet ook de hoogte van uw raam op deze wijze op. We raden aan om altijd twee keer te meten. Dit om eventuele meetfouten zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met eventuele obstakels. Daarbij kunt u denken aan krukken, ventilatieroosters of vensterbanken.

Wat betreft de lengte, kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende hoogtematen: 175 centimeter en 250 centimeter. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de jaloezieën op maat knippen.

Specificaties en schoonmaken

Onze jaloezieën op maat bestaan bestaan uit lamellen van 50 mm breed. Deze zijn gemaakt van 100% echt Abachi hout, een houtsoort die bekend staat om zijn stabiliteit en zijn bewerkbaarheid. Hierdoor splinteren onze op maat gemaakte jaloezieën niet, zijn ze duurzaam en ook nog eens licht van gewicht. Daarnaast kan Abachi hout veel vocht opnemen. Onze jaloezieën worden geleverd met een installatierail van kunststof. Deze installatierail heeft een complete afmeting van 5 centimeter breed en 4,2 centimeter hoog. Deze rail is voorzien van stalen binnenwerk. Onze jaloezieën op maat zijn voorzien van een stoffen band van polyester. Deze is 2,5 centimeter breed. Een jaloezie van 175 centimeter heeft een lengte van 21 centimeter wanneer hij volledig ingetrokken is. Bij een jaloezie op maat van 250 centimeter is deze hoogte 28 centimeter.

Onze houten jaloezieen op maat zijn van hoge kwaliteit, UV bestendig en veilig voor kinderen. Daarnaast worden ze geleverd met een houten design tassel aan de koorden. U ontvangt tevens alle benodigdheden voor de installatie: daarbij kunt u denken aan een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint.

Een groot voordeel van houten jaloezieën op maat, zijn dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Om stof te verwijderen kunt u simpelweg gebruik maken van een stofdoek en voor een grotere schoonmaak maakt u gebruik van een vochtige doek, die u langs de houten lamellen haalt.

Maak dus gebruik van onze unieke inkortservice voor voordelige jaloezieën op maat van uitstekende kwaliteit. We hanteren we zeer scherpe prijzen en korte levertijden: gemiddeld heeft u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. We helpen u graag verder, om u te voorzien van de perfecte jaloezien op maat voor uw woning!