Retourinformatie

Retourneren kan bij ons binnen 14 dagen na levering. Om een bestelling te retourneren dient u deze even aan te melden via mail of WhatsApp. Om de retouraanvraag in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Reden van retour

Na ontvangst van de gegevens zullen wij u direct het retour adres geven. Vervolgens kunt u het product retour naar ons toe sturen. Producten dienen in originele doos en compleet retour gestuurd te worden. Schrijf a.u.b. geen teksten op de originele verpakking. Indien een product beschadigd of niet volledig retour wordt gestuurd kan RaamdecoratieDeal er voor kiezen het product deels te vergoeden.

Retourzending; wie betaalt wat?

Raamdecoratiedeal levert alle producten gratis bij u thuis. Bij retourneren vergoeden wij het volledige aankoopbedrag aan u terug. De retour verzendkosten zijn voor de koper. Houdt u er rekening mee dat het terugsturen van lange lengtes prijzig is en niet mogelijk is bij elke vervoerder. Raamdecoratiedeal kan u helpen met het retour transport. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Uitbetaling

Raamdecoratiedeal streeft ernaar uw retour altijd binnen 7 dagen te verwerken. En dan ook het volledige bedrag terug te storten op de rekening van aankoop.

Let op!

  • Producten met inkortservice kunnen niet retour.
  • De consument draagt het risico voor een retourzending, wij adviseren u het verzendbewijs goed te bewaren. Dit voor eventuele vermissing van het pakket.
  • Retour van lange lengtes kan prijzig zijn.