Jaloezieën antraciet: op maat gemaakt

Bent u op zoek naar hoogwaardige, stijlvolle raamdecoratie? Dan bent u bij Raamdecoratiedeal.com aan het juiste adres!
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan houten jaloezieën in de kleur antraciet. Deze kleur biedt een sfeervolle uitstraling in uw woning. Onze jaloezieën zijn van topkwaliteit en kunnen op maat worden gemaakt voor uw raam!

Trend Line

Meer weten over onze andere producten?

Meer info
Trend Line

Jaloezieën antraciet: op maat gemaakt

Bent u op zoek naar hoogwaardige, stijlvolle raamdecoratie? Dan bent u bij Raamdecoratiedeal.com aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan houten jaloezieën in de kleur antraciet. Deze kleur biedt een sfeervolle uitstraling in uw woning. Onze jaloezieën zijn van topkwaliteit en kunnen op maat worden gemaakt voor uw raam!


Waarom kiezen voor houten jaloezieën antraciet?

Houten jaloezieën zijn zeer populair als raamdecoratie. Ze geven een warme sfeer aan elke ruimte en passen goed bij verschillende interieurstijlen.

Naast de populaire zwarte kleur, ziet u steeds meer de kleur antraciet terugkomen in de interieurs. Antraciet is een zeer vriendelijke kleur en is minder hard dan zwart. Om deze reden worden veel kozijnen en deuren tegenwoordig ook geleverd in Antraciet. Een populaire ral kleur is RAL 7016.

Deze RAL kleur komt overeen met onze jaloezieën. Heeft u kozijnen in RAL 7016? Dan is dit de perfecte match. Uiteraard staat deze kleur ook prachtig bij bijvoorbeeld witte kozijnen.

Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig hout en gaan jarenlang mee. De lamellen zijn makkelijk schoon te maken. Daarnaast hebben onze houten jaloezieën een lange levensduur doordat ze bestand zijn tegen uv-straling en vocht.

Wat zijn de voordelen van houten jaloezieën?

Er zijn een aantal voordelen waarom u kunt kiezen voor houten jaloezieën. Hieronder worden de voordelen toegelicht:

  1. Natuurlijke uitstraling en warmte: Houten jaloezieën voegen een natuurlijk aspect toe aan uw interieur. Hierdoor zorgt het voor warmte en gezelligheid in elke ruimte. Het gebruik van echt hout creëert een tijdloze en organische uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen.
  2. Lichtregeling en privacy: Met houten jaloezieën kunt u de lichtinval eenvoudig regelen. Door de jaloezieën te kantelen kunt u de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht binnenlaten. Hierdoor behoudt u tegelijkertijd privacy. Hiermee kunt u de sfeer in de kamer bepalen en ongewenste inkijk van buitenaf verminderen.
  3. Duurzaamheid en lange levensduur: Houten jaloezieën staan bekend om hun duurzaamheid en langdurige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout dat bestand is tegen slijtage en vervanging bij blootstelling aan zonlicht. Hierdoor kunnen de jaloezieën jarenlang meegaan en vormen ze een waardevolle investering voor uw woning.

Het opmeten van de houten jaloezieën

Het opmeten van houten jaloezieën is een belangrijk onderdeel van het creëren van de nieuwe raambekleding voor uw huis. Bij Raamdecoratiedeal.com begrijpen we dat dit proces nauwkeurigheid en zorgvuldigheid vereist. Wij willen u graag begeleiden bij elke stap. 

Hieronder vind u informatie en instructies om ervoor te zorgen dat uw houten jaloezieën perfect passen.Voorkom fouten bij het opmeten van uw ramen voor het installeren van houten jaloezieën door aandacht te besteden aan de volgende punten:

  1. Bepaal waar u de jaloezie wilt plaatsen: U kunt ervoor kiezen om de jaloezie in het venster te plaatsen of op het venster.
  2. Meet de afmetingen van de breedte van uw venster: Om de breedte te meten in het venster, meet u de muur of kozijn op 3 plekken. Neem de kleinste breedtemaat en haal hier 1,5 centimeter vanaf. Dit is uw bestelmaat. De hoogte meet u op 3 plekken. De langste hoogtemaat is uw bestelmaat. Wilt u de jaloezie plaatsen op het venster, dan meet u de breedte van het venster met een kleine overlap. Wij adviseren een overlap van 5 centimeter aan beide zijden. Tel dus in totaal 10 centimeter op bij de breedtemaat. Overlap kan ook naar eigen inzicht. 
  3. Meet de afmetingen van de hoogte van uw venster: Meet u het venster met een kleine overlap. Tel de pakkethoogte bij de hoogte van uw venster op indien u een naar binnen draaiende deur of raam heeft.

Voor meer informatie kunt u de handleiding raadplegen die wordt meegeleverd.

Wat is de beste manier om antraciete houten jaloezieën schoon te maken?

Het schoonmaken van onze jaloezieën is erg eenvoudig. Begin met het afnemen van de jaloezieën met een vochtige doek. Zorg ervoor dat u geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsjes gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat de afwerking van het hout beschadigt.

Als de jaloezieën erg vies zijn, gebruik dan een milde afwasmiddel met water. Spoel vervolgens goed af en droog ze af met een schone, droge doek. Door deze tips te volgen, geniet u weer van mooie, schone, antraciete houten jaloezieën in uw huis!

Gratis kleurstalen

Wilt u graag prachtige antraciete jaloezieën in uw woning, maar twijfelt u of de kleur wel past bij uw interieur? Geen zorgen! Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen om thuis te bekijken. Zo maakt u altijd de beste keuze. Zo weet u zeker dat de jaloezieën perfect passen bij uw interieur.

We bieden op maat gemaakte jaloezieën aan in verschillende breedtematen. Indien nodig kunnen inkorten voor het beste resultaat. Bovendien zijn onze prachtige houten antraciete jaloezieën snel leverbaar: vandaag besteld = morgen verstuurd.

Antraciet houten jaloezieën bestellen?

De houten jaloezie antraciet hebben wij altijd op voorraad. Zo vindt u altijd een perfecte match voor uw interieur. Onze voorraad stelt ons in staat om snel te leveren.

Heeft u nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze klantenservice staat voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen via e-mail of WhatsApp. We streven ernaar om binnen 24 uur een antwoord op uw vraag te geven. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte houten jaloezieën in antraciet voor uw woning!

Hulp nodig bij uw keuze?