Vandaag besteld = Morgen verstuurd*

Besteld u op werkdagen bij ons dan maken wij de volgende dag uw order verzend gereed en dragen deze over aan onze vervoerder, ook wanneer het product op maat gemaakt moet worden. Afhankelijk van de lengte van het product wordt de order dan binnen 1-2 dagen bij u thuis geleverd. Onze vervoerders leveren niet in het weekend dus orders die donderdag na 12:00 uur besteld zijn worden na het weekend geleverd. 

Voorbeeld:
Maandag besteld = Dinsdag verzend gereed = Woensdag of Donderdag geleverd. 
Dinsdag besteld = Woensdag verzend gereed = Donderdag of Vrijdag geleverd
Woensdag besteld = Donderdag verzend gereed = Vrijdag of Maandag geleverd
Donderdag na 12:00 besteld = Vrijdag verzend gereed = Levering maandag of Dinsdag

Verzendkosten

Bij RaamdecoratieDeal heeft u altijd GRATIS verzending voor echt alle orders.

Afhalen

Toch liever uw order persoonlijk af komen halen en contant betalen? Ook dat is een optie waarvan u gebruik kunt maken. Geef uw order online door en kies voor de optie afhalen in Rijssen (Overijssel) U krijgt dan per mail bericht waar en wanneer u de order af kunt halen. RaamdecoratieDeal heeft geen showroom die u kunt bezoeken maar in ons afhaal magazijn kunt u dus wel de online bestelde order af komen halen. Bekijk vooraf goed als de lengtes in uw auto passen, ter plekken kunnen wij u natuurlijk helpen met het inladen van de order. 

Betalen bij levering

Ook bieden wij u de optie dat wij de order persoonlijk bij u thuis komen afleveren. En dat u de order contant aan de chauffeur betaald bij levering. Wij bellen u voor het maken van een afspraak, om samen met u een gewenst levermoment te plannen. Deze rembours optie kost €25,- per order.

Levertijd

Snelle en juiste leveringen. Dat is waar het bij RaamdecoratieDeal om draait. Ons eigen magazijn stelt ons in staat uw order (ook met inkortservice) binnen 3-5 dagen bij u thuis af te leveren. Speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op en wij zullen kijken als we u kunnen helpen.

Vervoerders

RaamdecoratieDeal werkt met verschillende vervoerders. Om u zo altijd de beste service te kunnen bieden:

Producten tot 160cm breed leveren wij met DPD u krijgt direct een track en trace code per mail toegestuurd.
Producten breder dan 160cm gaan met Logique, u krijgt per mail een track en trace die u kunt volgen. Voor levering dient u thuis te zijn. 


Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons uiterste best om altijd alle artikelen in één keer te laten bezorgen. Dit kunnen wij helaas nooit helemaal garanderen.