Jaloezieen

Desc

Items 1-9 van 49

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-9 van 49

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Houten jaloezieen op maat maken?

Bij Raamdecoratiedeal kunt u een jaloezie op maat bestellen, zodat u altijd zeker weet dat de jaloezie netjes voor uw raam past! Door middel van onze unieke inkort service kunnen wij uw houten jaloezie op maat maken, voor een zeer scherp tarief. Het is ook mogelijk om te kiezen uit twee lengte maten, die u vervolgens zelf uiteraard kunt bijstellen door ze simpelweg aan de onderzijde af te knippen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in het wit en zwart en staan prachtig in elk interieur.

Waarom houten jaloezieën

In vergelijking tot PVC jaloezieën of een aluminium jaloezie, hebben onze houten jaloezieën een zeer natuurlijke uitstraling. Hierdoor brengen ze warmte in elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in het wit en zwart, waardoor ze overal mee te combineren zijn. Daarnaast zijn onze houten jaloezieen ook nog eens op maat gemaakt, waardoor ze perfect aansluiten bij uw ramen. Dit zorgt ervoor dat onze jaloezieën uw huis voorzien van uitstekende zonwering.

Lamellen vs jaloezieen

Er ontstaat vaak verwarring over het verschil tussen lamellen en jaloezieën, terwijl er wel echt iets anders mee bedoeld wordt. Met lamellen worden namelijk de stroken bedoeld waar een jaloezie uit bestaat. Toch wordt raamdecoratie met verticale stroken vaak aangeduid als lamellen, en wordt raamdecoratie met horizontale stroken regelmatig horizontale lamellen genoemd. Wij spreken echter over horizontale jaloezieën of simpelweg jaloezieen, die bestaan uit meerdere houten lamellen.

Houten jaloezieën 50mm

De lamellen waar onze jaloezieen uit bestaan zijn 50 mm breed. Hoe breed de gehele jaloezie moet worden, is bij Raamdecoratiedeal zelf te bepalen. U kunt kiezen tussen breedte maten van 40 centimeter tot wel 300 centimeter breed. Dit betreft de uiterste breedte maten, dus wanneer een jaloezie 80 centimeter breed moet worden, is hij van begin tot eind exact 80 centimeter. We bieden een inkortservice: u kunt er dus voor kiezen om een jaloezie van 80 centimeter te laten inkorten tot 78 centimeter en dus volledig op maat te laten maken. Deze inkortservice bieden wij voor slechts €15,95 aan.

Verder kunt u kiezen tussen twee hoogtematen: u kunt kiezen voor 175 centimeter of 250 centimeter (inclusief montage rail). U kunt de hoogte naderhand uiteraard eenvoudig op maat knippen. Verder is de jaloezie voorzien van een installatie rail (5 centimeter breed, 4,2 centimeter hoog) en een stoffen band (2,5 centimeter breed). Als de jaloezieën opgetrokken zijn, heeft het totale pakket een hoogte van 21 centimeter of 28 centimeter, afhankelijk van welke lengtemaat jaloezie u kiest.

Specificaties

Onze jaloezieën worden gemaakt van 100% echt Abachi hout! Abachi hout staat erom bekend dat het goed te bewerken is, maar tegelijkertijd ook zeer stabiel is. Het hout splintert niet en kan veel vocht opnemen. Verder is het hout ook duurzaam en zeer lichtgewicht. De montage rail is gemaakt van kunststof met een stalen binnenwerk. De jaloezieën van Raamdecoratiedeal zijn UV bestendig en veilig voor kinderen. Verder zijn ze voorzien van een polyester band en koorden, en worden ze geleverd met een houten design tassel aan de koorden. Bij uw jaloezie op maat ontvangt u tevens alle benodigdheden voor de installatie, zoals een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint.

Tips & Tricks

Om te weten welke maat u nodig heeft, moet het raam eerst gemeten worden. Hier hebben we een paar handige tips voor, zodat u bij de juiste maatvoering uitkomt. Zo is het van belang om het raam altijd bovenaan, in het midden en onderaan op te meten, omdat het raam kan verschillen van grootte. Daarnaast is het ook verstandig om de hoogte op te meten zodat u weet welke hoogtemaat u nodig heeft, namelijk 175 centimeter of 250 centimeter. We raden altijd aan om twee keer te meten om fouten te voorkomen. Verder is het van belang om altijd rekening te houden met eventuele obstakels, zoals krukken, ventilatieroosters of vensterbanken.

Onze op maat gemaakte jaloezieën zijn uniek, omdat we een groot aanbod breedte maten hebben en tevens kunnen inkorten voor het perfecte resultaat. Daarnaast zijn onze jaloezieën snel leverbaar: we leveren binnen 3 tot 5 werkdagen. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag.

To Top