Wij zijn Team RaamdecoratieDeal. Jong, Flexibel en ambitieus. 

RaamdecoratieDeal bestaat uit een klein en jong team. Wij zijn flexibel en ambitieus en hebben een volle focus op een product, jaloezieën.  wij geloven in focus, wij leveren jaloezieën in 4 verschillende materialen en de beste basis kleuren. Dit doen wij op een eenvoudige manier, met een duidelijke communicatie. Dagelijks zijn wij bezig onze service en producten te verbeteren, en dit doen wij met volle passie. Om u zo de mooiste jaloezieën te leveren voor altijd de beste DEAL.

Bij RaamdecoratieDeal streven wij ernaar u altijd kwalitatief goede producten te kunnen leveren tegen absoluut de beste prijs. Doordat RaamdecoratieDeal zich volledig focust op een product groep kunnen wij u altijd gegarandeerd het beste product tegen de beste prijs leveren. En dit met een full online service. RaamdecoratieDeal importeert al haar producten in grote aantallen zonder tussen schakels. Geen dure showrooms, of andere onnodige kosten. Maar grote volumes inkopen en direct aanbieden aan de consument, op een duidelijke en eenvoudige manier. U krijgt dus direct het voordeel hiervan, en heeft altijd de beste DEAL. Dat is RaamdecoratieDeal.

RaamdecoratieDeal kiest er bewust voor geen meet en montage service aan te beiden, zodat u ook dit voordeel kunt besparen. Wij kiezen er juist voor onze producten zo te ontwikkelen dat het voor iedereen eenvoudig en snel te monteren is. Tevens geven wij u duidelijke meet instructies en online of telefonisch advies om u te helpen met het bestellen van het juiste product. Per ongeluk toch de verkeerde maat? Geen probleem u heeft altijd de gratis meetverzekering* 

Kunnen wij u helpen met een speciaal verzoek? Heeft u ideeën of opmerkingen voor ons? Wij horen het graag.
Wij staan graag voor u klaar via onderstaande contact mogelijkheden.


Mail ons: info@raamdecoratiedeal.com
Whats App ons: 085 060 99 02
Bel ons: 085 060 99 02

Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 20:00
Zaterdag van 08:00 tot 15:00

Enterstraat 198C
7461PE Rijssen

KVK 08172623
Btw nr. NL 0889.18.609.B01
Raamdecoratiedeal is onderdeel van WebDeal B.V.