JALOEZIEËN

Desc

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Houten jaloezieen van Raamdecoratiedeal.nl

Jaloezieën worden steeds vaker toegepast in het interieur. Zeker houten jaloezieën winnen aan populariteit. Bent u ook enthousiast en zou u graag jaloezieën voor uw woning aanschaffen, maar bent u bang dat een standaard maat niet voldoet? Bij Raamdecoratiedeal kunt u een jaloezie bestellen, en in de juiste maat fabriceren, zodat u altijd zeker weet dat de jaloezie netjes voor uw raam past! Door middel van onze unieke inkort service kunnen wij uw houten jaloezie op maat maken, voor een zeer scherp tarief. Het is ook mogelijk om te kiezen uit twee lengte maten, die u vervolgens zelf uiteraard kunt bijstellen door ze simpelweg aan de onderzijde af te knippen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in het wit en zwart en staan prachtig in elk interieur.

Waarom houten jaloezieën?

In vergelijking tot PVC jaloezieën of aluminium jaloezieën, hebben onze houten jaloezieën een zeer natuurlijke uitstraling. Hierdoor brengen ze warmte en sfeer in elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in het wit en zwart, waardoor ze overal mee te combineren zijn. Ze passen uitstekend in moderne, landelijke, industriële en strakke interieurs. Maar naast dat ze mooi staan, hebben houten jalouzieën natuurlijk ook een functie: Ze voorzien uw huis van uitstekende zonwering. Doordat onze houten jalozieen in elk formaat te bestellen zijn, sluiten ze perfect aan bij uw ramen. Ze voorzien u van privacy en door de kantel functie kunnen ze de lichtinval dempen. Hierdoor wordt uw interieur een stuk sfeervoller!

Houten jaloezieen zwart of wit

Welke kleur jaloezie het beste aansluit bij uw interieur, is afhankelijk van de kleuren en de stijl die u mooi bevindt. Zwarte jaloezieën sluiten goed aan bij industriële en moderne interieurs. Ze vallen op, hebben een luxe uitstraling en zijn daardoor echte sfeermakers. Witte jaloezieën gaan vaak meer op in het interieur, en passen uitstekend bij een scandinavisch interieur. Benieuwd welke kleur het beste bij uw woning aansluit, bestel dan de gratis kleurstalen. Dan weet u of de zwarte houten jaloezieën of de witte houten jaloezieën de betere keuze voor u zijn.

Lamellen vs jaloezieën

Er ontstaat vaak verwarring over het verschil tussen lamellen en jaloezieën, terwijl er wel echt iets anders mee bedoeld wordt. Met lamellen worden namelijk de stroken bedoeld waar een jaloezie uit bestaat. Toch wordt raamdecoratie met verticale stroken vaak aangeduid als lamellen, en wordt raamdecoratie met horizontale stroken regelmatig horizontale lamellen genoemd. Wij spreken echter over horizontale jaloezieën of simpelweg jaloezieen (hout), die bestaan uit meerdere houten lamellen.

Houten jaloezieën 50mm

De lamellen waar onze jaloezieen uit bestaan zijn 50 mm breed. Hoe breed de gehele jaloezie moet worden, is bij Raamdecoratiedeal zelf te bepalen. U kunt kiezen tussen breedte maten van 40 centimeter tot wel 300 centimeter breed. Dit betreft de uiterste breedte maten, dus wanneer een jaloezie 80 centimeter breed moet worden, is hij van begin tot eind exact 80 centimeter. We bieden een inkortservice: u kunt er dus voor kiezen om een jaloezie van 80 centimeter te laten inkorten tot 78 centimeter. Deze inkortservice bieden wij voor slechts €15,95 aan, waardoor u voordelig uw raamdecoratie in het juiste formaat kunt krijgen.

Verder kunt u kiezen tussen twee hoogtematen: u kunt kiezen voor 175 centimeter of 250 centimeter (inclusief montage rail). U kunt de hoogte naderhand uiteraard eenvoudig zelf aanpassen door te knippen. Verder is de jaloezie voorzien van een installatie rail (5 centimeter breed, 4,2 centimeter hoog) en een stoffen band (25 mm (2,5 centimeter) breed. Als de jaloezieën opgetrokken zijn, heeft het totale pakket een hoogte van 21 centimeter of 28 centimeter, afhankelijk van welke lengtemaat jaloezie u kiest.

Specificaties houten jaloezieen

Onze houten jalouzieen worden gemaakt van 100% echt Abachi hout! Abachi hout staat erom bekend dat het goed te bewerken is, maar tegelijkertijd ook zeer stabiel is. Het hout splintert niet en kan veel vocht opnemen. Verder is het hout ook duurzaam en zeer lichtgewicht. Hierdoor is het perfect als jaloezie hout. De montage rail is gemaakt van kunststof met een stalen binnenwerk. De jaloezieën van Raamdecoratiedeal zijn UV bestendig en veilig voor kinderen. Verder zijn ze voorzien van een polyester band en koorden, en worden ze geleverd met een houten design tassel aan de koorden. Bij uw jaloezie ontvangt u tevens alle benodigdheden voor de installatie, zoals een duidelijke montage handleiding, installatie beugels, schroeven, pluggen, eind doppen en een afwerkplint.

Tips & Tricks

Om te weten welke maat houten jalozieen u nodig heeft, moet het raam eerst gemeten worden. Hier hebben we een paar handige tips voor, zodat u bij de juiste maatvoering uitkomt. Zo is het van belang om het raam altijd bovenaan, in het midden en onderaan op te meten, omdat het raam kan verschillen van grootte. Daarnaast is het ook verstandig om de hoogte op te meten zodat u weet welke hoogtemaat u nodig heeft, namelijk 175 centimeter of 250 centimeter. We raden altijd aan om twee keer te meten om fouten te voorkomen. Verder is het van belang om altijd rekening te houden met eventuele obstakels, zoals krukken, ventilatieroosters of vensterbanken.

Onze houten jaloezieën zijn uniek, omdat we een groot aanbod breedte maten hebben en tevens kunnen inkorten voor het perfecte resultaat. Daarnaast zijn onze jaloezieën snel leverbaar: we leveren binnen 3 tot 5 werkdagen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail en Whatsapp, en streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. We helpen u graag verder, om u te voorzien van de perfecte houten jaloezieën voor uw woning!

To Top